Posted by on septiembre 1, 2017

Trujillo, kostbar für ihre wichtige Stadt der Kirchen, Schlösser und Herrenhäuser, die rund um den schönen Plaza Mayor gibt. Diese Stadt Caceres eine wichtige Spuren der Geschichte übrig geblieben, da dem sechzehnten Jahrhundert war der Geburtsort des berühmten Personen, die Entdeckung Amerikas als Francisco Pizarro, der Entdecker von Peru, und Francisco de Orellana im Zusammenhang .. Nachdem er von Römern und Westgoten, Trujillo besetzt blieb für mehr als fünfhundert Jahre unter arabischer Herrschaft, können Sie unter.

Trujillo, De schilderachtige stad, provincie Cáceres, ligt op een granieten heuvel en is de geboorte laats van Francisco Pizarro (1475-1541), de veroveraar van Peru. Trujillo, het Turgalium van de Romeinen,werd door de Moren versterkt (deels goed geconserveerde stadsmuren) en kreeg de naam Torgiela of Truxillo. Nadat de stad in 1232 onder Ferdinand III heroverd was, werd deze zetel van de orde van de ridders van Trujillo.

Santa Maria La Mayor, De kerk werd in de 13de eeuw in Romaanse stijl gebouwd op de fundamenten van een moskee en in de 15de en 16de eeuw in gotische stijl verbouwd. Ze ligt aan de rand van de oude ringmuur en heeft een mooi portaal in de overgangsstijl en gewelven uit eind 15de eeuw. Interieur: talrijke, gedeeltelijk Romeinse sarcofagen. Links van het koor de tombe van Juana Pizarro, schoonzuster van Francisco Pizarro.In het koor een schitterend gotisch vleugelaltaar, aan het eind van de 15de of begin 16de eeuw beschilderd door Fernando Gallego. In een van de kapellen bevindt zich het grafmonument van Diego García de Paredes een veldheer van de katholieke koningen, die om zijn spierkracht de bijnaam ‘Spaanse Samson’ kreeg.

San Martin, De aan de Plaza Mayor gelegen kerk stamt uit de 15de-16de eeuw en is eenschepig met een gotisch gewelf en een renaissanceportaat.

San Francisco, In de crypte de grafmonumenten van Hernando Pizarro en zijn gemalin Francisca, van de dochter van de conquistador en van een Inkaprinses.

Santiago, De oorspronkelijk Romaanse kerk uit de 12de eeuw werd in de 17de eeuw herbouwd.

Castillo, De machtige vierkante torens zijn van Moorse oorsprong. De halfronde torens werden er na de herovering bijgebouwd. Op het belfort staat het beeld van de Virgen de la Victoria, schutspatrones van de stad (16de eeuw). Van de zeven poorten zijn er nog vier intact.

Plaza Mayor, Een van de indrukwekkendste pleinen in Spanje met arcaden en mooie patriciërshuizen. Het bronzen standbeeld van Francisco Pizarro, de veroveraar van Peru (in 1475 in Trujillo geboren) is een werk van de Noordamerikaanse beeldhouwers Carlos Rumsey en Maria Harriman (1927). Palacio del marqués de la Conquista. Dit paleis werd door Hernando Pizarro, de, schoonzoon van de conquistador, gebouwd. Het heeft een plateresco façade met wapenschilden, fraaie getraliede vensters en op de dakrand twaalf beelden die de maanden voorstellen. In de medaillons van de hoekbalkons de portretten van Pizarro en zijn gemalin, de Indiaanse prinses Inés Yupanqui, van de bouwer Hernándo Pizarro en zijn vrouw Francisca.

Casa Piedras, Albas Men ziet gotische ornamenten en een dubbele galerij in Italiaanse stijl. Palacio de los Vargas-Carvaial Het gebouw stamt uit de 17de eeuw. Op de muren en in het trappenhuis ziet men overal het wapen met de dubbele adelaar dat aan de familie verleend werd naar aanleiding van haar verdiensten bij de ontdekking van Amerika.

Palacio de Mirabel, Het paleis was vroeger een vesting. Onder het dak van de brede façade loopt een dwerggalerij. Langs het renaissancebinnenhof ziet men twee verdiepingen. Het paleis werd door de tegenstanders van het geslacht Monroy , gebouwd.

Palacio de los Orellana Pizarro, Dit paleis uit de, 16de eeuw is een van de mooiste in Trujillo. Het heeft een renaissancegevel en een bekoorlijke platerescopatio.

Karte Legende von Trujillo


 1. Tür de la Dehesa de los Pferde. Siglo XVI
 2. Roll oder Pranger. Century
 3. Kirche und Kloster von San Antonio.
 4. Palast der Markgrafen von Sofrage. Siebzehnten Jahrhundert.
 5. Kirche und Kloster von San Miguel. Siglo XV
 6. House of Sanabria
 7. Kloster und Kirche La Merced. XVII Jh.
 8. Kirche und Kloster der Menschwerdung
 9. Kirche und Caritas-Krankenhaus
 10. Rathaus oder Corn Exchange. Siglo XVI.
 11. Juan Pizarro Palace Aragon. Siglo XVI
 12. Kirche und Kloster von San Francisco
 13. Virgin des Leitfadens. Siglo XV
 14. Plaza Mayor
 15. Stone Palace Marquis Albas.Siglo XVI
 16. Palacio de los Duques de San Carlos Siglo XVI
 17. Iglesia de San Martín. Siglo XVI.
 18. Casa de la Cadena. Palast des XVI Jahrhunderts Chaves-Orellana
 19. Palacio de los Chaves-Sotomayor. Siglo XVI.
 20. Church of Blood. XVII Jh.
 21. Palacio de los Chaves-Cardenas. Siglo XVI
 22. Altes Rathaus. Siglo XV
 23. Palast der Markgrafen von Conquista.Siglo XVI
 24. Palacio Orellana-Pizarro
 25. Palacio de Santa Marta. Siglo XVI
 26. Arc oder Puerta de Santiago
 27. Palacio de Luis de Chaves. El Viejo. XIV. Jahrhundert
 28. Kirche von Santiago. XIII Century
 29. Schloss und Wände.
 30. Jeronimo-Kloster. Fünfzehnten Jahrhundert.
 31. Casa-Museo de Pizarro. Fünfzehnten Jahrhundert.
 32. Palacio de Lorenzana.
 33. Dreizehnten bis sechzehnten Jahrhundert.
 34. Convento de San Francisco Real und Puerta de la Coria
 35. Casa de Francisco de Orellana. Fünfzehnten Jahrhundert.
 36. House Rol-Zarate und Zuniga. Fünfzehnten Jahrhundert.
 37. Casa de los Chaves-Calderon
 38. House of Hijona-Calderon.
 39. Alcazarejo von Altamirano. XIII Century
 40. Kaution von Escobar. Siglo XV
 41. Parroquia de San Andrés. Siglo XVI.
 42. La Alberca Arabisch. Century X.
 43. Hospital de la Concepcion
 44. Puerta de San Andrés
 45. Alcazarejo der Bejaranos.
 46. Dreizehnten bis sechzehnten Jahrhundert.
 47. Gate of Triumph oder Fernando Ruiz.
 48. Casa de los Torres Altamirano.
 49. Convento de San Pedro. Siglo XVI.
 50. Santa Clara Kloster und die Kirche. Parador.
 51. Die Ruinen der Kirche.
 52. Tourist-Information.
 53. Century Arab algibe X.